HeavyLight tekent platencontract

HeavyLight tekent platencontract

De mannen van HeavyLight bestaan pas 10 maanden, maar zij hebben het nu al prima voor elkaar. Het is alweer bijna een half jaar geleden dat wij deze band introduceerden op DutchScene, via dit artikel.

Op 3 mei heeft HeavyLight een meerjarig platencontract mogen tekenen met directeur John Brands en producer Nando Eweg van HEAD FIRST PRODUCTIONS. Dit team is mede verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van onder andere Di-rect en Van Velzen, de band is er dus naar eigen zeggen in goede handen.

De komende paar weken gaan de mannen aan de slag met het selecteren van een aantal nummers voor de eerste opnames, die waarschijnlijk plaats zullen vinden in juli. Eind deze zomer kunnen wij de eerste single verwachten.

Zoals op hun officiële website vermeld staat, hebben zij vette plannen en dus is het verstandig om HeavyLight goed in de gaten te houden. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

PS: Vandaag, 5 mei, treedt de band ook op op het Bevrijdingsfestival in Haarlem. Zij spelen van 19:40 tot 20:10 op het Plein vd Vrijheid.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding