Win: 2×2 vrijkaarten voor Pedro Pico Pop

Win: 2×2 vrijkaarten voor Pedro Pico Pop

Heb jij 9 juni nog vrij in jouw agenda? Zorg dan dat je naar Pedro Pico Pop kan! Dit jaar staan de heren van Destine, Shaking Godspeed, Glasses & Mustaches en nog veel meer vette bands op het festival in Raalte. Wil jij hier bij zijn? Doe dan snel mee met onze winactie en wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar het festival, wij geven namelijk 2×2 vrijkaarten weg!

Informatie over Pedro Pico Pop
Pedro Pico Pop is een bombastische samenkomst van muziek, kunst en cultuur. Ontdek nieuwe muziek in ontzettend gezellige sfeer, dans je suf op talloze dj’s, sta versteld van prachtige kunstwerken en kom tot rust in een visuele wereld. Dat en meer kan allemaal op Pedro Pico Pop!

Klik hier voor meer informatie en de line-up >

Wat moet ik doen om kans te maken op deze kaarten?!
Met de Tweet button onder aan het artikel moet je dit bericht via jouw Twitteraccount tweeten. Er verschijnt dan een pop-up, waarna je naar een venster met een link gaat. Deze link kopieer je en plaats je als reactie onder in het bericht. Een vereiste is dat jij @DutchScene volgt op Twitter. Zorg dat je account openbaar is, anders kunnen wij jouw tweet niet bekijken. Op 24 mei worden de winnaars bekend gemaakt, zij krijgen een mail, dus houdt je mail goed in de gaten!

Zet dus niet alleen een link van jouw Twitter-account in een reactie, maar de link naar jouw tweet!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding