Ad: Heerlijk zonnen bij Sunset

Ad: Heerlijk zonnen bij Sunset

ADVERTORIAL – Vindt u het ook zo heerlijk om te gaan zonnen? Misschien kent u Zonnestudio Sunset al, dit is namelijk een succesvolle keten van professionele zonnestudio’s in Den Haag en omgeving. Er wordt bij Sunset gebruik gemaakt van professionele zonnebanken van het topmerk Ergoline.

De zonnebanken voldoen aan de hoogste standaard en ze zijn ook nog eens uitgerust met:
• AIRCO (airconditioning en ventilatie)
• AROMATHERAPIE (heerlijk verfrissend en ontspannend)
• AQUAFRESH (een heerlijke waternevel tijdens het zonnen)
• MP3-DOCK-IN (luister naar uw eigen mp3-speler in 3D-sound!)

Maar er is meer aanwezig bij Sunset, denkt u eens aan gediplomeerd personeel, een goede hygiëne, kwaliteit en service staan voorop, een gratis kop koffie of thee, gratis parkeren en zonnecosmetica van de topmerken Australian Gold, Designer Skin en TannyMaxxal in de Sunset webshop. Het gaat er om dat u inziet dat zonnebrand van groot belang is wanneer u gaat zonnen! Weet u wat er gaat gebeuren als u geen zonnebrand gaat gebruiken als u lang in de zon gaat liggen? Mocht u dat eens mee hebben gemaakt dan weet u dat het niet voor herhaling vatbaar is en u gaat er zeker aan denken om op tijd zonnebrand te gebruiken.

Als u voor goede zonnebrand wilt gaan, dan zijn de merken die hier zojuist zijn benoemd van topkwaliteit. Uw huid zal niet rood worden als u een uurtje of twee in de zon heeft gelegen, als u maar op tijd gaat smeren. De huid wordt mooi egaal bruin en u kunt genieten van de mooie kleur die uw huid laat zien. Daarnaast is zonnebrand ook even verkoelend. Tussen het zonnen door smeert u bij uzelf even wat zonnebrand op de benen en armen, denk ook aan uw gezicht en uw schouders/nek/rug. Vraag anderen ook of dat zij de zonnebrand bij u op willen smeren zodat u zeker niet gaat verbranden want goede zonnebrand is belangrijk !

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding