Destine presenteert tweede album

Destine presenteert tweede album

Op 30 maart zal het nieuwe Destine-album ‘Illuminate’ verschijnen. Het tweede album is opgenomen in het Amerikaanse Florida met producer James Paul Wisner, die ook het succesvolle debuutalbum ‘Lightspeed’ produceerde. De nieuwe plaat bevat onder andere de vorig jaar uitgebrachte single ‘Stay’, die werd verkozen tot alarmschijf op Radio 538. De volgende single van de plaat – ‘NightSkies’ – gaat 6 maart in première.

Waar Destine met het eerste album een nieuwe standaard zette met krachtige poppunksongs en een sterk Amerikaanse sound, zijn de tien tracks op ‘Illuminate’ zo mogelijk nog dynamischer en gelaagder. Met meer aandacht enruimte voor piano, strijkers en bombastische drumpartijen winnen de sterke melodieën en refreinen nog meer aan zeggingskracht en is de sound nog indringender. Naast James Paul Wisner werkte de band ook met David Bendeth, die enkele nummers mixte. Bendeth scoorde de laatste jaren veel prijzen met werk voor bands als All Time Low en Paramore.

Op vrijdag 6 april zal Destine haar tweede album presenteren met een releaseshow in de Melkweg in Amsterdam. De Franse band Mary Has A Gun zal de support verzorgen.

Klik hier om “Illuminate” te bestellen via Bol.com

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding