Zanger Dance Gavin Dance drugsverslaafd

Zanger Dance Gavin Dance drugsverslaafd

De leadzanger van Dance Gavin Dance, Jonny Craig, is niet aanwezig bij de aankomende tour van zijn band omdat hij verslaafd is aan heroïne en daardoor ziek is geworden. Craig verblijft momenteel in Canada, omdat er een arrestatiebevel tegen hem open staat. Volgens zijn ex-manager is de kans groot dat hij in Canada zal blijven, zodat hij zijn eventuele gevangenisstraf niet hoeft uit te zitten. Dit is namelijk niet zijn eerste vergrijp, eerder al is hij in een afkickkliniek behandeld omdat hij drugsverslaafd was.

Ook heeft hij het met de politie aan de stok gekregen door het plegen van internetfraude. Jonny verkocht namelijk MacBooks aan fans, liet het eerst betalen en vervolgens kregen zij die MacBook nooit te zien. Uiteindelijk heeft iedereen gelukkig zijn geld wel teruggekregen.

Dance Gavin Dance heeft bevestigd dat zij tijdelijk een nieuwe zanger hebben, namelijk Matt Geise. Hij is geen onbekende voor de band, doordat Geise’s vorige band The Lower Definition eerder een nummer opnam met Jonny Craig. Ook hebben beide bands in het verleden al een paar keer samen opgetreden. Om een idee te krijgen over het verschil tussen Geise en Craig kun je hieronder het nummer “Pueblo Cicada” beluisteren, waarin zij samen te horen zijn.

09/02/12 – 18:34: Artikel geupdate. Band heeft bevestigd dat Jonny niet uit de band getrapt is.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding