Meet: Heavylight

Meet: Heavylight

Ken je Young & Desperate nog? Zij waren onder andere het voorprogramma van Only Seven Left, tijdens hun “It Was All A Dream” tour. Young & Desperate is nu uit elkaar, maar gelukkig gaat elk bandlid verder in de muziek. Zo ook Jeroen en Sander, ex-gitarist en drummer van Y&D, die tevens broertjes zijn. Samen met Allart en Dylan, afkomstig uit de band Revision, zijn zij de band HeavyLight gestart.

De band bestaat pas sinds 1 augustus dit jaar, toch hebben ze al aardig wat optredens achter de rug. Niet alleen in café’s en poppodia, maar ook op de radio. De komende tijd hebben zij ook nog voldoende optredens voor de boeg, o.a. in Rotterdam en Den Haag. Neem een keer een kijkje, zou ik zeggen!

Ondanks het feit dat de gemiddelde leeftijd van de bandleden 19 jaar is, hebben zij een heel volwassen sound. HeavyLight heeft naar eigen zeggen namelijk iets weg van artiesten als Pink Floyd, Muse en Kings Of Leon. Oordeel zelf; klik hier om naar drie van hun nummers te luisteren.

Hieronder kun je een video bekijken van een van hun optredens, deze zijn ook te vinden op het YouTube-kanaal van de band.

Kende jij HeavyLight al? En ben je van plan naar een optreden te gaan, of hebben de heren je niet overtuigd? Alles kan. Laat het weten in een reactie!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding