Eerste informatie Lowlands 2012

Eerste informatie Lowlands 2012

Afgelopen woensdag is de eerste informatie voor Lowlands 2012 bekend gemaakt. Aankomende zomer zal de 20e editie van het Nederlandse festival plaatsvinden, gewoon weer in Biddinghuizen, van 17 tot en met 19 augustus.

Er zijn twee soorten tickets: het ‘gewone’ festivalticket (inclusief servicekosten), maar ook een combi-ticket voor zowel het festival als Walibi Holland, waarmee je tijdens Lowlands naar Walibi toe kunt (of op een zelfgekozen dag in 2012 – met uitzondering van de dag vóór en de dag ná Lowlands). Het gewone ticket kost €185, het combi-ticket €207. Toch wel wat duurder dan vorig jaar, wat (deels) de schuld is van de BTW-verhoging op cultuur, die van 6% naar 19% is gegaan dit jaar. Heb je een CJP-pas in bezit? Dat scheelt, want Lowlands geeft op maximaal 10.000 tickets weer de €10 CJP-korting.

Wil je naar Lowlands 2012?
Zorg dan dat je op 4 februari genoeg geld hebt, want die zaterdag gaan de kaartjes in de voorverkoop vanaf 11 uur ’s ochtends. De organisatie adviseert met klem om enkel en alleen via officiële verkoopkanalen te kopen omdat de zwarthandel natuurlijk weer flink wat geld gaat proberen te winnen. Je kaartje kopen op lowlands.nl, livenation.nl, ticketmaster.nl of bellen naar 0900-300 1250 zal je gegarandeerd toegang tot de festivalpoorten geven. Websites zoals Seatwave, Viagogo en Onlineticketshop zullen vaak kaarten voor een veel te hoge prijs aanbieden, en dan is het nog maar de vraag of het geen valse kaarten zijn. Ook via Marktplaats zijn er veel ongeldige kaarten in omloop! Naarmate het festival dichterbij komt, hoopt de organisatie zwarte kaarten weer in de officiële verkoop te kunnen gooien, net zoals voorgaande jaren. Het is dus slimmer om te wachten op zulke momenten als je de eerste keer achter het net vist, want op die manier heb je tenminste gegarandeerd toegang…

Ben jij van plan om naar Lowlands 2012 te gaan? Waarom wel of niet? Laat je mening achter in de comments!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding