Meet: New Years Hero

Meet: New Years Hero

Maak kennis met New Years Hero, een band met drie zeer jonge leden, maar een veelbelovende toekomst. De vijftienjarige Jurre (zang, gitaar) is in 2009 samen met de zeventienjarige Koen (basgitaar, backingvocals) en Rogier (drums) begonnen als Blink-182 coverband. Sinds 2010 spelen de jongens vooral eigen nummers, maar Blink-182 is toch wel een van hun grootste inspiratiebronnen gebleven. Hun muziek valt dan ook in te delen onder de categorie pop-punk.

New Years Hero heeft in de herfstvakantie een paar nummers opgenomen met Sander van der Hoorn, die de meeste mensen zullen kennen als geluidsman van Only Seven Left. Deze nummers kun je binnenkort beluisteren op hun Bandcamp. Leuk weetje: NYH heeft een videodagboek bijgehouden over deze opnames in de studio, hieronder kun je daarvan een video bekijken. De rest van de filmpjes kun je vinden op hun YouTube.

De jongens hebben al veel opgetreden en momenteel doen ze mee aan een wedstrijd voor jonge muzikanten, het Talent Event. De finalisten van de muziekwedstrijd maken kans op een bedrag van 1000 euro, studiotijd, zeven festivaloptredens en veel media-aandacht. Nu zitten zij nog in de voorrondes, maar ze hopen natuurlijk in de finale terecht te komen. Wij hopen dat dit ze gaat lukken!

We laten zo snel mogelijk weten wanneer er nieuw materiaal verschijnt. Kun jij nog niet wachten op hun nieuwe nummers? Bekijk hieronder dan alvast een livevideo van een van hun Blink-182 covers!

Wat vind jij van New Years Hero? Laat het ons in een reactie weten!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding