Meet: Short Stack

Meet: Short Stack

Okay, geheel onbekend zijn ze niet, maar in Nederland kennen nog niet veel mensen de Australische powerpunk-band Short Stack. De bandleden Shaun (zang, gitaar), Andy (basgitaar, zang) en Bradie (drums) vormden de band in 2005. Datzelfde jaar deden zij mee aan een competitie voor bands. Dit was echter geen succes, maar het jaar daarop slaagden zij er wel in; ze eindigden op de derde plaats, en in 2007 tekende Short Stack bij een label.

In 2009 brachten de mannen hun debuutalbum uit, genaamd “Stack Is The New Black”. Dit was nog in hun high school-periode, en ging nar eigen zeggen vooral over meisjes en liefde. Hun tweede album “This Is Bat Country” kwam in 2010 uit, en was in alle opzichten al veel volwassener.

Dit jaar heeft de band hun zelfgemaakte documentaire “The Story Of Short Stack” uitgebracht. Hieronder kun je de trailer van de docu vinden.

Hieronder kun je hun nummer “Planets” beluisteren. Op hun site kun je meer muziek en informatie vinden.

Short Stack heeft dus al genoeg muziek op hun naam staan, maar wat vind jij er van? Kende je de band al, of juist niet? Laat het ons weten in een reactie!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding