Robin Faas nieuwe drummer The Arc

Robin Faas nieuwe drummer The Arc

Een betrouwbare bron heeft ons laten weten dat de ex-drummer van Destine, Robin Faas, waarschijnlijk de nieuwe drummer is van The Arc. The Arc is een hiphop project van Noah Smiths, de ex-bassist van Stereo.

Faas zal, volgens onze bron, bij The Arc gaan drummen omdat hij wel wilt blijven drummen maar niet meer de hele wereld over wilt reizen.

Wanneer het officieel bekend gemaakt wordt of Robin Faas gaat drummen bij The Arc zullen wij dit gelijk laten weten!

UPDATE (13:04): Robin Faas heeft zojuist het volgende aan ons laten weten:

Hoewel het waar is dat ik vanavond mee repeteer met de jongens van The Arc is het (nog) niet zo dat ik hun nieuwe vaste drummer ben. Ik ga vanavond pas voor het eerst kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast geven jullie aan dat ik bij hun wil gaan spelen en niet meer bij Destine ‘..omdat hij (ik dus) wel wilt blijven drummen maar niet meer de hele wereld over wilt reizen.’ Dat is natuurlijk niet waar. Dat ik niet meer met Destine naar het buitenland wilde is slechts een gevolg van het feit dat ik dan mijn huur niet zou kunnen betalen. In het buitenland spelen vond ik daarin tegen tof en sommige van de mooiste herinneringen aan Destine zijn bijvoorbeeld onze tours in China, Hong Kong en Japan.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding