Zanger Lucas Hardy heeft eigen kledinglijn

Zanger Lucas Hardy heeft eigen kledinglijn

Zanger Lucas Hardy, bekend van de Engelse band The City Calls, is een eigen kledinglijn begonnen! Hoewel er nog niet veel ontwerpen online staan, is het wel de moeite waard om ze te bekijken!

Vanaf zijn 15e had hij de ideeën al in zijn hoofd zitten, maar hij had er simpelweg nog geen tijd voor doordat The City Calls al zijn tijd in beslag nam. Eind 2010 was het dan eindelijk zo ver voor Lucas: hij had zijn eigen kledinglijn!
Met gave printjes van kattenschedels en positieve teksten als ‘Join the band!’ of ‘Feel Rad’ (voel je goed/voel je awesome) komt hij met unieke creaties voor ‘Is In A Band’. Zelf verteld hij er het volgende over:

‘I’m a big music fan and it is a heavy influence on ‘Is In A Band’ and the designs. I try and keep everything I do a little different to what you’d expect a clothing line to do, I do follow trends and seasons but with IIAB it’s done the IIAB way and you won’t find styles similar anywhere else!’

Maar waar komt nou de naam ‘Is In A Band’ vandaan? Na een lange tijd namen te hebben bedacht voor zijn kledinglijn, besloot Lucas de naam van zijn blog te gebruiken. ‘Ik vond het stuk weggelaten tekst aan het begin van de naam ‘…Is In A Band’ een leuk detail. Ik had dit nog niet eerder gezien dus besloot ik er voor te gaan!’ verteld Lucas.

Momenteel staan er nog maar vijf t-shirt designs op zijn site, maar dat zullen er in de toekomst zeker meer worden. Wat ook een leuk extraatje is, is dat je bij elk shirt wat je besteld gratis stickers, plectrums en artwork krijgt!

 

Ga via deze link naar de site van Is In A Band.

 

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding