London Calling line-up compleet

London Calling line-up compleet

De organisatie van London Calling, het Amsterdamse festival voor (nog) onbekende acts, heeft de laatste namen aan de line-up toegevoegd. Alex Clare, Natty, Rats On Rafts, Caged Animals, Friends en Treetop Flyers zijn toegevoegd aan het zondagprogramma, een nieuw fenomeen in het London Calling-wereldje.

Normaal bestaat het festival altijd uit twee avonden in Paradiso waarvoor zowel losse kaarten als passe-partouts gekocht kunnen worden – maar dit jaar is er op zondagmiddag in De Balie ook nog de mogelijkheid om de bovengenoemde bands live te zien.

Met de toevoegingen van de London Calling-middag is het programma compleet en is het blokkenschema te vinden op de website. Onder andere Dum Dum Girls, Hard Fi, The Rapture en Will and the People zijn te bewonderen tijdens London Calling in Paradiso.

London Calling vindt plaats op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 november in Paradiso en De Balie, beiden aan het Amsterdamse Leidseplein gelegen. Zowel dagkaarten als passe-partouts zijn nog te koop. Passe-partouts (geldig op vrijdag en zaterdag) kosten €35 per stuk, dagkaarten zijn verkrijgbaar voor €20. Toegang voor de zondagmiddag kost €12,50.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding