Heidi Klum als menselijk lichaam

Heidi Klum als menselijk lichaam

Van prinsessen tot Angry Birds, alles kwam dit jaar voorbij met Halloween! Niet alleen wij hebben Halloween met veel enthousiasme gevierd, ook onze celebs konden dit feest natuurlijk niet missen!

De afgelopen 4 dagen is er met Halloween flink op los gefeest in New York! En zoals we allemaal weten: mensen die van mode houden, houden ervan om zich flink uit te leven als het om kleding gaat. Dat was goed te zien aan de verschillende, unieke en spraakmakende kostuums waar de celebs dit jaar mee kwamen!

Maar wie was nou het beste verkleed? Hier zijn natuurlijk veel verschillende meningen over, maar één ding is zeker: Heidi Klum had toch echt het meest spraakmakende kostuum! Verkleed als ‘visible woman’ zoals ze zelf verteld, zag ze eruit als het menselijk lichaam zonder huid. Ze besloot er ook maar een act van te maken door zichzelf te laten vervoeren op een brancard, voortgeduwd door twee artsen. Elke dag moet je er natuurlijk anders uitzien, dus besloot Klum de volgende dag als aap te gaan (waar ze maar liefst 6 uur over deed om in dit pak te komen!). Hieronder vind je foto’s van Heidi.

 

Bekijk hieronder de celebs in hun prachtige Halloween kostuums!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding