Meet: The Mid-Summer Classic

Meet: The Mid-Summer Classic

The Mid-Summer Classic is een jonge pop-rockband uit Amerika. De band begon in 2008, en in januari 2009 begonnen zij met het spelen van shows. Ze stonden o.a. op het podium met Brokencyde en Blood On The Dancefloor. In 2010 brachten zij hun eerste EP “Live While You’re Young” uit.

Vlak hierna besloot frontman en gitarist Eric een stapje terug te doen, en wilde alleen nog maar gitaar spelen in de band. Robert Dobbs werd de nieuwe zanger, en verhuisde hiervoor zelfs naar een andere staat.

Dit voorjaar zijn de mannen van The Mid-Summer Classic weer de studio ingedoken om hun debuutalbum op te nemen. Het album heet “Good Times And Goodbyes”, en zal uitkomen op 8 november. Hiervan staat al een nummer met videoclip online, deze kun je hieronder beluisteren en bekijken. Op hun Facebook kun je naar meer van hun muziek luisteren.

The Mid-Summer Classic is (nog) niet zo bekend, maar hier mag van ons best verandering in komen. De band wordt soms vergeleken met We The Kings en All Time Low.

Wat vind jij van deze band en hun muziek? Ben je benieuwd naar het debuutalbum, of ben je er niet zo enthousiast over? Laat het ons in een reactie weten!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding