Vergelijk: Simple Plan vs. Simple Plan

Vergelijk: Simple Plan vs. Simple Plan

Vanaf nu niet meer iedere week, maar af en toe nog een nieuwe ‘Vergelijk’. De laatste vergelijk ging over de band: Escape The Fate. De winnende video is deze video. Klik op de link om te bekijken welke video dit is. De band die we dit keer vergelijken is Simple Plan. De versie in het Frans, en in het Engels, welke vindt jij het leukste? Weet je nu nog niet over welk nummer dit gaat? Het nummer ‘Jet Leg’ natuurlijk. De eerste video die je moet bekijken is de Franse versie, en die staat hieronder.

Dan staat hieronder een video waarin het gehele nummer in het Engels is gedaan. (De eerste paar minuten staat de microfoon van de zangeres van VersaEmerge niet aan, vanwege een fout van Rock Am Ring).

Nadat je beide video’s hebt bekeken mag je nu je stem geven! Vindt jij de eerste video het beste? Zo ja, is dat omdat dit de Franse versie is, of om een andere reden? Vindt je de tweede video beter? Waarom vindt je deze beter? Laat het ons weten in een reactie helemaal onderaan de pagina. Maar vergeet natuurlijk niet om eerst te stemmen natuurlijk!

[poll id=”39″]

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding