Pukkelpop gaat door in 2012

Pukkelpop gaat door in 2012

Het Belgische muziekfestival Pukkelpop dat eind augustus werd getroffen door ernstig noodweer, heeft bekend gemaakt in 2012 gewoon weer een editie te gaan organiseren, net zoals voorgaande jaren.

Dit is niet het enige nieuws dat de organisatie naar buiten bracht. Ook krijgen de bezoekers van 2011 die online een ticket hebben gekocht, een tegemoetkoming: de organisatie gaat hen eet- en drankbonnen, waarmee op het festival betaald wordt, ter beschikking stellen voor de aankomende drie edities. De waarde van die bonnen zal tussen de 75 en 150 euro liggen. Naar verwachting ontvangen deze Pukkelpoppers begin november een e-mail waarmee ze de bonnen kunnen downloaden en printen. Naast de vergoeding in de vorm van de consumptiebonnen geeft de organisatie voorrang van een paar dagen bij het kopen van een ticket voor Pukkelpop 2012.
Mocht je in aanmerking komen voor de consumptiebonnen maar niet van plan zijn om naar Pukkelpop 2012, 2013 of 2014 te gaan, kan je de bonnen ook verkopen of overdragen.

Ben jij van plan om naar Pukkelpop 2012 te gaan, of laat je na de ramp dit festival liever schieten?

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding