Green Day wil Robert Pattinson voor film

Green Day wil Robert Pattinson voor film

Green Day heeft aangekondigd dat zij de musical die is gebaseerd op hun album “American Idiot”, gaan verfilmen. Waarschijnlijk zal deze film dan geproduceerd gaan worden door acteur Tom Hanks, en natuurlijk de band zelf. Ze zijn nu op het punt waar ze acteurs gaan casten, en Green Day’s frontman Billie Joe Armstrong heeft in een interview te kennen gegeven dat hij ’t wel wat zou vinden als Twilight-ster Robert Pattinson de hoofdrol gaat spelen: “I’m going to say that kid in Twilight. He’s a good actor. There’s still more to come with that kid.”

Eerder gingen er geruchten de ronde dat Billie Joe zelf de hoofdrol zou gaan spelen, zoals hij in de musical op Broadway heeft gedaan, eerder dit jaar. Maar in de verfilming is hier geen sprake van. Ook Davey Havok, frontman van de band A Fire Inside (AFI), speelde in de musical een hoofdrol. Een rol in de film zal Havok in ieder geval niet bemachtigen.

De verfilming zal hoogstwaarschijnlijk geregisseerd gaan worden door Micheal Mayer, die ook de leiding had bij de musical. In 2013 zal de film in de bioscoop te zien zijn.

Op dit moment zijn de heren van Green Day ook hard bezig met de opvolger van “21st Century Breakdown”. De band zal dus voorlopig niet stil zitten en binnenkort met veel nieuw materiaal komen.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding