Apple kondigt iPhone 4s aan

Apple kondigt iPhone 4s aan

Apple heeft zojuist tijdens de “Let’s Talk iPhone” evenement de iPhone 4s aangekondigd. Het toestel heeft het zelfde uiterlijk als zijn voorganger, maar aan de binnenkant is er flink wat veranderd. Zo heeft de iPhone 4s een A5-chip waardoor hij twee keer zo snel is als de iPhone 4. Ook heeft Apple er een nieuwe grafische kaart in gestopt waardoor grafische elementen zeven keer zo snel gelezen kunnen worden.

De camera van de iPhone gaat er ook op vooruit, de camera van de 4s heeft namelijk een resolutie van 8 megapixel. Ook het systeem van de lens is veranderd, de foto’s zullen daardoor scherper zijn en een hogere kwaliteit hebben. De camera zal 33 procent sneller werken.

Wat ook handig is, is dat de iPhone 4s uitgerust wordt met Siri, een spraakbesturingssysteem. Met Siri kan je bijvoorbeeld je wekker instellen of een weerbericht opvragen. Ook kan je mensen via Siri bellen.

Apple kondigde ook iOS5 definitief aan. De update van het besturingssysteem zal 12 oktober uitkomen en is al geladen op de iPhone 4s. Enkele nieuwe functies van iOS5 zijn o.a. iMessage, een soort BlackBerry Messenger voor iPhone, een applicatie waarmee je via een iPhone echte kaarten kan versturen en iCloud.

Ook is er zoals eerder al bekend werd geen computer meer nodig om de iPhone te updaten of in te stellen.

De iPhone 4s zal vanaf 14 oktober in de winkels liggen.

Verstuur met WhatsApp

Reacties

Sluit inlogvenster
Beveiligde verbinding