Klassieke Snake-game van Nokia naar Facebook

Klassieke Snake-game van Nokia naar Facebook

Goed nieuws voor gamers met een hang naar nostalgie. Nokia komt met een Facebook-versie van het meest verslavende mobiele spel aller tijden: Snake. Het klassieke ‘kruip door, sluip door’-spel kan vanaf nu gratis gespeeld worden door iedereen op Facebook.

Beste Snaker van de Lage Landen
Tegelijkertijd met de lancering van Snake voor Facebook gaat Nokia op zoek naar de beste Snake-speler van de Lage Landen. Daarom organiseert het bedrijf een wedstrijd: de Nokia Snake Battle. Spelers hebben vijf weken de tijd om de hoogste score te behalen en hun vrienden uit te dagen. Elke week zijn er prachtige Nokia-prijzen te winnen voor de hoogste drie Nederlandse scores en de hoogste drie Belgische scores, zoals een N8-toestel, een Nokia Bluetooth Stereo Hoofdtelefoon BH-905 of een Nokia Miniluidspreker MD-11.

Na deze vijf weken gaan de beste tien gamers uit Nederland en België het vervolgens tegen elkaar opnemen in een live Nokia-evenement om de titel van ‘Beste Snaker van de Lage Landen’ te veroveren. Daarnaast staat ook de eer van hun land op het spel: zijn Belgen of zijn Nederlanders de beste slangenbezweerders?

De Nederlandse en de Belgische winnaar die uiteindelijk tijdens de live finale om de eretitel strijden, ontvangen een zeer exclusieve prijs.

Snake-revolutie
Snake is een van de populairste games aller tijden. Het in 1998 gelanceerde spel stond standaard op alle toestellen vanaf de Nokia 6110. Het spel toonde voor het eerst aan dat de mobiele telefoon te gebruiken is voor meer dan bellen alleen. Snake bepaalde daarmee voor een groot deel de opkomst van de mobiele telefoon als sociaal instrument. Complete schoolpleinen waren verslaafd aan de slangengame, mede doordat het op elke mobiele telefoon te spelen was, hoe groot of klein de resolutie van het telefoonscherm ook was.

Wil je het Snake-game niet alleen op Facebook, maar ook op je eigen Nokia-toestel spelen, download dan gratis de applicatie in de Ovi Store.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding