Win: 2×2 kaarten voor Mariachi El Bronx – Vans “Off The Wall” Music Night fueled by Monster Energy

Win: 2×2 kaarten voor Mariachi El Bronx – Vans “Off The Wall” Music Night fueled by Monster Energy

.

 

The Bronx, een van de grootste internationale hardcore bands van het moment, met een grote fanbase in Nederland. In augustus stonden deze heren nog in de Melkweg, maar nu is het tijd voor Paradiso. Mariachi El Bronx is precies dezelfde band, hoewel… Het zijn dezelfde heren, alleen in een Mexicaans jasje gestopt, en ze maken een andere soort muziek, voor de grap! Als je een echte The Bronx fan bent, dan ga je hier zeker heen. Dit jaar stond Mariachi El Brox onder andere op Lowlands en Groezrock. Het zal dus gewoon een super gezellig feestje worden!

Het leuke hiervan is, is dat wij hiervoor 2×2 kaarten weggeven. Dus wil jij gratis bij dit concert zijn? Tweet dit bericht dan via de onderstaande Tweet button. Volg de aangeraden accounts en reageer op dit bericht met de URL naar jouw Tweet. Wil jij extra kans maken? Promoot dit bericht dan ook op andere profielsites zoals bijv. Facebook (Like DutchScene daar ook).

De actie loopt tot 20 november, de winnaars ontvangen bericht per e-mail. Dus zet je goede e-mail adres in de balk bij je reactie!! LET OP: Zet NIET alleen de link in een reactie zonder andere tekst, ons systeem kan dit zien als SPAM waardoor de reactie afgekeurd wordt.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding