Vergelijk: Escape The Fate vs. Escape The Fate

Vergelijk: Escape The Fate vs. Escape The Fate

Het is alweer een week verder. De vorige week vroeg ik jullie te stemmen op een van de video’s van Bring Me The Horizon. Helaas werd hier niet heel veel gestemd, maar evengoed hebben wij een winnaar. De winnaar is de eerste video, in Montreal. De winnende video is hieronder te bekijken. Dit was persoonlijk ook mijn favoriet!

Deze week is het aan jullie om te stemmen op de band Escape The Fate. Hierbij gaat het om het nummer ‘Situations’. Als je op YouTube naar Escape The Fate zoekt, zie je bij iedere video commentaar over Ronnie Radke (ex-vocalist) en Craig Mabbit (vocalist). Dus ook hier wil ik jouw mening van, welke van de twee heren jij het beste vindt bij Escape The Fate, vertel ons ook waarom! Hieronder krijg je eerst de videoclip te zien van ‘Situations’. De videoclip is nog met Radke, maar de live video’s zijn met Mabbit. Excuses voor de slechte kwaliteit, die officiële video met de goede kwaliteit was helaas niet in te sluiten, vandaar deze video.

Dan staan hieronder de twee live video’s van het nummer ‘Situation’. Wil jij dat de eerste video wint? Dan stem je gewoon op “video 1”, wil je dat de tweede video (de onderste video dus!) wint, dan stem je uiteraard op “video 2”.

Na het bekijken is het natuurlijk ook de bedoeling dat je nog even gaat stemmen. Dus hieronder de poll, en onder de eerste poll kun je stemmen of je Ronnie Radke beter vond, of dat je nu erg blij bent met Craig Mabbit. Zelf vind ik het heel erg jammer dat Radke niet meer in Escape The Fate zit, maar ben er wel blij mee dat hij nu in Falling In Reverse zit, aangezien hij het daar veel beter doet!

[poll id=”37″]
[poll id=”38″]

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding