Pukkelpop helemaal afgelast

Pukkelpop helemaal afgelast

Door de ramp die gister dankzij ernstig noodweer plaatsvond op Pukkelpop, is het hele Hasseltse festival nu afgezegd. Inmiddels is het bekend dat er 5 mensen omgekomen zijn, en nog veel meer mensen zijn zwaargewond. Door het weer zijn verschillende podia op het festival ineen gestort, en om deze redenen is Pukkelpop niet alleen gister, maar nu helemaal afgelast. Naast dat het enorm zonde is dat al deze grote alternatieve artiesten allemaal bijeen kwamen om vervolgens niet te kunnen spelen, is het zeer ernstig dat er mensen te overlijden kwamen. Wij hopen van harte dat het met alle zwaargewonden goed zal komen. Hieronder kun je een statement van de organisatie lezen:

“Pukkelpop is in diepe rouw. We voelen erg mee met de families en vrienden van de slachtoffers. Woorden schieten te kort. We kunnen ons er dan ook niet mee verzoenen om het festival verder te laten plaatsvinden. Daarom hebben wij besloten om Pukkelpop 2011 voor de rest van het weekend stop te zetten.

Wat hier gebeurd is is uitzonderlijk en zeer onvoorspelbaar geweest. We zijn heel erg ontroerd door alle spontane hulp die onze festivalgangers en wij mochten ontvangen.

Wij roepen alle Pukkelpoppers op om op een serene manier terug naar huis te keren. Er worden extra bussen en treinen ingelegd om iedereen weer thuis te brengen.

Vele onder jullie zitten ongetwijfeld met een hele hoop praktische vragen, we verzoeken jullie om deze te richten aan [email protected].

We vragen aan iedereen om begrip op te brengen voor deze uiterst moeilijke beslissing.”

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding