Overzicht met albumreleases van augustus

Overzicht met albumreleases van augustus

De comeback van Disturbed, het vijfde studioalbum van Bullet For My Valentine, het tweede studioalbum van Neck Deep, en nog veel meer: de maand augustus heeft ons weer een hoop nieuwe albums te bieden! Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Benieuwd wat je deze maand kan verwachten? Bekijk het hier!

07/08 Miss May I – Deathless

Deathless is alweer het vijfde studioalbum van de Amerikaanse metalcore band Miss May I. Het album is geproduceerd door Joey Sturgis, die ook de eerste twee albums genaamd Apologies Are For The Weak en Monument op zijn rekening nam. Beluister hierboven alvast “I.H.E”, afkomstig van het nieuwe album. Deathless is natuurlijk ook al te bestellen.

11/08 Neck Deep – Life’s Not Out To Get You

Het tweede studioalbum van Neck Deep heet Life’s Not Out To Get You. Zanger Ben Barlow zei over het album dat het “bigger and better” moet klinken dan zijn voorganger Wishful Thinking. De band zegt met dit album uit hun comfort zone te stappen. Ook werd voor Life’s Not Out To Get You samengewerkt met iemand tegen wie ze altijd hebben opgekeken: namelijk Jeremy McKinnon (A Day To Remember).  Benieuwd? Bestel ‘m alvast!

14/08 Bullet For My Valentine – Venom

Welshe rockers Bullet For My Valentine komen halverwege augustus met een nieuw album. In eerdere interviews liet de band weten dat er samengewerkt zou worden met producent Colin Richardson, die ook The Poison en Scream Aim Fire op zijn naam heeft staan. Zanger Matt liet ook weten dat Venom het hardste album van de band zou zijn tot nu toe.  Je kan ‘m alvast bestellen.

21/08 Disturbed – Immortalized

Disturbed is terug! Nadat de band sinds 2011 op hiatus is geweest, zijn de heren van Disturbed deze zomer weer terug, met een vette track en een nieuw album. Immortalized komt pas aan het einde van augustus uit, maar je kan het album wel alvast pre-orderen. Maak het wachten wat makkelijker door hierboven de nieuwe track te beluisteren!

Overige releases:

07/08 Don Broco – Automatic
07/08 Never Shout Never – Black Cat
07/08 Fear Factory – Genexus
11/08 Chasing Morgan – Remember When (EP)
11/08 Pavement – The Secret History Vol. 1
11/08 Dead Letter Circus – Aesthesis
14/08 Stray From the Path – Subliminal Criminals
14/08 New Politics – Vikings
21/08 NOFX – Backstage Passport 2 (DVD)
21/08 The Fratellis – Eyes Wide, Tongue Tied
21/08 Buckcherry – Rock ’n Roll
21/08 The Devil Wears Prada – Space EP
28/08 Motörhead – Bad Magic
28/08 Foals – What Went Down

Verschijnen er in augustus nog andere albums waar jij naar uitkijkt? Laat het weten in een reactie!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding