Line-up Metalcon bekend

Line-up Metalcon bekend

Het Haagse festival Metalcon heeft de namen van het tweedaagse festival bekend gemaakt. Sinister, The Monolith Deathcult, Dew Scented en Izegrim prijken bovenaan de lijst. De derde editie van het festival vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 mei 2015. Het zal dit jaar alleen geen festival met een paar bandjes zijn. Organisator Dennis Kuiper heeft samen met Musicon besloten het festival twee keer zo groot te maken dan de voorgaande jaren, met maar liefst zestien namen, verdeeld over twee dagen.

De headliners op de zaterdag zijn de Nederlandse death metalband Sinister en The Monolith DeathCult. Deze dag zijn ook Dictated, Cliteater, Ethereal, Edge of Serenity, Spartan en Variscythe te zien.

Op zondag wordt de Duitse thrash- en death metalband Dew-Scented bijgestaan door de Nederlandse band Izegrim, Divine Sinds, Illucinoma, Magnacult, Teethgrinder, The Ulex en By Demons Be Driven.

Kaarten zijn te koop via de website van Musicon. Als je beide dagen wil gaan, gaat dat je 35 euro kosten. Een dagkaart kost 22 euro. Wanneer Metalcon niet uitverkoopt, zijn dagkaarten aan de deur ook beschikbaar voor 30 euro. Metalcon was de eerste twee edities echter ruim van tevoren uitverkocht en er wordt verwacht dat het dit jaar weer zal gebeuren.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding