Win 2×2 vrijkaarten voor Gerard Way

Win 2×2 vrijkaarten voor Gerard Way

Na het einde van My Chemical Romance in 2013 is frontman Gerard Way een andere weg ingeslagen. Eerder dit jaar bracht hij met zijn soloproject het album Hesitant Alien uit, waarop de britpop en glamrock invloeden overheersen. Ter promotie van de nieuwe plaat komt Way op 24 januari naar de Amsterdamse Melkweg, waar hij zal optreden in The Max. DutchScene mag 2×2 vrijkaarten voor het concert weggeven.

Zeker zijn van kaarten? Wacht dan niet te lang en bestel hier tickets!

WIN VRIJKAARTEN

DutchScene geeft twee keer twee vrijkaarten weg voor het concert van Gerard Way in de Melkweg, Amsterdam. Je kan kans maken op twee tickets door deze afbeelding op Facebook te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je helaas dus ook geen kans!

Op zaterdag 17 januari maken wij de winnaars bekend. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding