Destine teast, maar wat?

Destine teast, maar wat?

Het is alweer een tijd geleden dat Destine iets van zich heeft laten horen. Wat ooit het Nederlandse antwoord was op bands als Fall Out Boy en All Time Low kondigde eind 2012 een break aan en is sindsdien volledig van de radar verdwenen. Alle bandleden, op zanger Robin van Loenen na, gingen spelen in The Dirty Daddies en Van Loenen hield zich meer bezig met het produceren van muziek. Na ruim anderhalf jaar stilte heeft de band een teaser online gezet.

Op de officiële website en sociale media kanalen van Destine is een afbeelding te zien met de tekst “When One Thing Ends, Another Thing Begins”. De tekst suggereert dat de band de handdoek in de ring gooit en wellicht een nieuw project lanceert.

Het is daarentegen ook mogelijk dat de band terug zal komen. Enkele dagen geleden heeft Rude Records, het label dat zowel Lightspeed als Illuminate in Europa uitbracht, hun omslagfoto op Facebook bijgewerkt. Opmerkelijk is dat tussen een rij met actieve en/of nieuwe artiesten ook Destine te vinden is. Betekent dit iets?

Wat denk jij dat de band met deze teaser bedoelt? Laat het ons weten in een reactie!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding