All Time Low en Blitz Kids in Paradiso

All Time Low en Blitz Kids in Paradiso

Meer dan tien jaar na de oprichting in 2003 is de populariteit van poppunkband All Time Low nog steeds niet ingezakt. Dit werd wederom bevestigt door honderden fans die naar Magna Plaza kwamen voor de signeersessie: een samenwerking van Fame en Suburban. Later die dag wist de band ook Paradiso helemaal te vullen. Het was aan Blitz Kids om het publiek alvast op te warmen.

IMG_7100

Vorige maand bracht het Britse viertal hun laatste album The Good Youth uit, veel nummers van hun set zijn dan ook afkomstig van deze plaat. Blitz Kids trapte af met “All I Want Is Everything”, wat het prima doet als opener. Het geluid tijdens dit voorprogramma was overigens niet optimaal, naast de gitaar stond ook de zang te zacht afgesteld. De zang was tevens niet even sterk op alle punten, maar dit mocht de pret niet drukken. De band wist, met veel enthousiasme en onder meer de singles “Run For Cover” en “Roll The Dice”, een grote indruk te maken op vooral het vrouwelijk publiek. De set werd afgesloten met het oudere “Never Die”. Hoewel velen aan het begin niet bekend waren met Blitz Kids, houden de heren ongetwijfeld veel nieuwe fans over aan hun tour met All Time Low. Gelukkig voor deze nieuwe fans komt de band in de zomer weer terug naar Nederland.

IMG_7284

Rond half negen kwam All Time Low op na een luid intro en startte de set met “Do You Want Me (Dead)?”. Het luide intro was niets vergeleken met het gegil van een bomvol Paradiso. De poppunkers uit Baltimore speelden zoals gewoonlijk een ontzettend strakke show met daarin tijd voor grapjes van zanger Alex Gaskarth en gitarist Jack Barakat. Tijdens het concert gooiden fans beha’s het podium op en werd Gaskarth flink bekogeld met glowsticks. Opvallend is dat het publiek vanaf het eerste moment los ging en zowel nieuw als oud materiaal luidkeels meezong. Tijdens “Time-Bomb” vraagt Gaskarth twee fans het podium op die vervolgens, niet al te gretig, meezongen. Wanneer een fan tijdens “Somewhere In Neverland” onwel wordt legt de band de show stil, om vervolgens weer even strak door te gaan. Als het viertal daarna het nieuwe nummer en afsluiter “Oh, Calamity” ter gehore brengt, gaat het publiek nog één keer los om vervolgens in koor “We Want More” te schreeuwen. Als encore speelde de band de nummer “The Reckless And The Brave”, “A Love Like War” (Vic Fuentes was helaas NIET overgevlogen voor dit optreden…) en “Dear Maria, Count Me In”. Een All Time Low-concert is iets dat je minstens één keer in je leven gezien moet hebben, al is het enkel om de show.

Fotogalerij

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding